Kennismaking met Econosto

Econosto heeft zich tussen 1892 en 2014 ontwikkeld van een innovatief technisch adviesbureau voor Economische Stoomproductie  tot een internationale dienstverlener met klantgerichte totaaloplossingen op het gebied van stromingstechniek.
 
Onze onderneming, met vestigingen wereldwijd, maakt deel uit van de ERIKS groep, een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult. ERIKS bestaat uit meer dan zestig maatschappijen met vestigingen in 27 landen. De geografische zwaartepunten van de activiteiten liggen in West-Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast heeft ERIKS vestigingen in het Midden Oosten en Zuidoost-Azië. Het concern is onderdeel van het multinationaal familiebedrijf SHV.

Econosto levert een compleet programma hoogwaardige componenten – veelal samengebouwd tot complete systemen - aan bedrijven in de markten: (petro)chemie, olie- & gas, tank op- & overslag, scheepsbouw & -reparatie, utiliteitsbouw, water, OEM en industrie breed. Het kernassortiment bestaat uit hoogwaardige afsluiters, appendages en meet & regel componenten van het eigen label Econ® en gerenommeerde A-merken.

 Econosto onderscheidt zich door diepgaande applicatiekennis, efficiency, bestelgemak en kostenreductie in de toeleverketen. Specialisten van Econosto worden in toenemende mate ingezet als consultant bij de ontwikkeling en implementatie van complexe industriële projecten. Lees meer over de meerwaarde van Econosto zoals bijvoorbeeld ons Valve Automation Center en Business unit Proces Control.

Certificaten: ISO 9001 : 2008

Linkedin Youtube Pinterest
Printen Email
Econosto