Appendages en inregelafsluiters regelen de WKO installatie

Econosto levert als marktgerichte kennisorganisatie hoogwaardige industriële afsluiters, appendages, instrumentatie, afdichtingen en slangen als complete klantspecifieke systemen.
Via een efficiënt distributieconcept vinden onze totaaloplossingen hun weg naar bedrijven in de maritieme sector, de algemene industrie, de (petro)chemische industrie, de olie- en gasindustrie en de utiliteit- en woningbouw. Zo ook voor het project de Markthal in Rotterdam waar Econosto via Unica betrokken raakte bij dit project. Unica Rotterdam heeft de verantwoordelijkheid over het werktuigbouwkundig gedeelte van dit project verkregen. 

 

De installatie betreft een WKO (warmte koude opwekking) systeem waarvan de complete distributie tot aan de eindgebruiker wordt verzorgd door Unica. Econosto heeft de instrumentatie en appendages voor dit project geleverd van het merk Econ® die het kwaliteitslabel Econ® dragen en duurzaam zijn ontworpen op basis van de eisen van de installatiebranche. Daarbij hebben ze een degelijke constructie, een hoge mate van betrouwbaarheid en optimale veiligheid. Econ® producten zijn bovendien onderhoudsarm en milieuvriendelijk en bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Linkedin Youtube Pinterest
Printen Email
Econosto