CPM spaart tijd met plug and play sub systemen

Reduceerstraten en waterdoseersystemen
 
California Pellet Mill Co. (CPM) levert wereldwijd systemen om grondstoffen en producten te malen en tot korrels en vlokken te vormen (flaking, pelleting & grinding).  Deze systemen worden gebruikt voor de verwerking van uiteenlopende materialen: van diervoeder tot suikerbieten, en van kolen tot bentonietklei.  CPM produceert de machines die de kern van deze installaties vormen, en werkt in de hele wereld samen met andere bedrijven om turn key systemen te leveren.
 
Econosto levert al meer dan 40 jaar componenten voor deze systemen aan CPM.
Als stoomspecialist weet Econosto wat er voor nodig is om stoom in exact de juiste kwaliteit aan te leveren zodat het eindproduct  goed van samenstelling is.

 

Als onderdeel van de uitbreiding van ons dienstenprogramma leveren we CPM ook complete subsystemen zoals waterdoseersystemen en stoomstraten. Deze werden ontwikkeld door onze engineering afdeling in samenwerking met CPM en worden compleet gemonteerd aangeleverd.
 
Omdat deze subsystemen als één geheel zijn ontwikkeld kan CPM er op vertrouwen dat kritieke aspecten zoals de leidingdiameters, reduceertoestellen, condenspotten en regelkleppen perfect op elkaar en op de toepassing zijn afgestemd.  de nieuwe benadering spaart CPM veel tijd bij de voorbereiding van een project en bij de montage. CPM ziet Econosto als haar totaalleverancier inclusief alle vragen en service.

Linkedin Youtube Pinterest
Printen Email
Econosto