Droogdok Hyundai Samho Heavy Industry

Bel onse-mail ons

Aluminium bronzen vlinderkleppen voor Nieuwbouw Qatar Petroleum droogdok

Hyundai Samho Heavy Industries (HSHI) Zuid-Korea gaat in Qatar een 405 meter lang droogdok bouwen. Econosto levert voor dit project speciale Econ vlinderkleppen met elektrische aandrijvingen.
Econosto is als leverancier geselecteerd omdat het in staat was deze speciale vlinderkleppen op zeer korte termijn te produceren. Daarnaast is Econosto lokaal aanwezig met vestigingen in Dubai en Qatar. Dit was essentieel voor de nazorg, onderhoud en exploitatie. De korte lijnen, een goede communicatie hoogwaardige producten en de snelle downtime waren doorslaggevend voor HSHI. 

Voor dit project leverde Econosto speciaal gefabriceerde vlinderkleppen met nikkel, aluminium bronzen legering. Hierbij is een extreem korte levertijd  gehanteerd: 18 weken, daar waar 27 standaard is. Verder omvat de levering een compleet pakket: Elektrische en hydraulischec aandrijvingen, terugslagkleppen en brandblusafsluiters met UL/FM approval. 

 

Alle aansluitingen zijn volgens  JIS norm en diverse kleppen zijn tevens voorzien van het Lloyds keur. Econosto verzorgde al het 3D tekenwerk en de engineering. Bij de oplevering worden de systemen getest en in bedrijf gesteld. Voor dit project is  een speciaal team samengesteld, met mensen uit de diverse disciplines. 

Droogdok Hyundai Samho Heavy Industry

Contact: Business Group Maritime

Linkedin Youtube Pinterest
Printen Email
Econosto