Econ® Bronzen Veerveiligheden

 
Econosto heeft  het  pakket bronzen veerveiligheden kwalitatief en competitief op een  hoger niveau gebracht dankzij de introductie van de volledig vernieuwde figuurnummers 517, 518. Tevens is het programma uitgebreid met figuurnummer 512. Deze nieuwe reeks voldoet volledig aan de PED keur volgens  97/23/EC Cat. IV en zijn dus officiële veiligheden. Hiermee onderscheid deze reeks zich duidelijk t.o.v.  de vele bronzen overstorttoestellen op de markt.
 

Compleet programma

Het programma is als volgt opgebouwd;
517: dichte kap, niet gasdicht
518: voorzien van kleplichter, niet gasdicht
512: dichte kap, gasdicht

Alle zijn leverbaar in de maten van ½” tot en met 2”
 

Veerbereik

Het veerbereik is verder uitgebreid en reikt nu vanaf 0,2 barg tot en met 20 barg. Dit bereik is onderverdeeld in de diverse ranges zodat iedere veer opereert in zijn ideale gebied.
  Tevens garandeert dit een snel en doeltreffend orderproces. Vanaf 0,5 barg tot en met 12 barg  zijn alle maten uit voorraad leverbaar.

De veiligheden zijn toepasbaar voor zowel vloeistoffen, gassen en stoom en zijn, vanaf drukbereik 2,5 bar  voorzien van een PTFE  afdichting. Hierdoor zijn deze geschikt tot temperaturen tot wel 220° Celsius. Onder de 2,5 bar zijn de veiligheden voorzien van een Viton afdichting om ook bij deze lage drukken een goede afdichting te garanderen.  Maximum temperatuur voor de veiligheden met Viton afdichting is 150°Celsius.
Alle drie de versies kunnen voorzien worden van een Econ meetbrief, Lloyd’s meetbrief (voorheen keur Stoomwezen)  en/of  EN10204 3.1 materiaalcertificaat. Tevens zijn van alle modellen de capaciteitstabellen beschikbaar.

Indien u meer informatie wenst, neem contact op met uw verkoopafdeling of direct met de veilighedenspecialisten.
 

 
Linkedin Youtube Pinterest
Printen Email
Econosto