Reinier de Graaf Gasthuis

Met HVAC en gasinstallatiecomponenten van Econosto

In Delft bouwt de bouwcombinatie Reinier de Graaf vof, bestaande uit Kuijpers Centrale Projecten en Hurks van der Linden, momenteel het nieuwe Reinier de Graaf Ziekenhuis. De bouw vindt plaats op de bestaande locatie en moet in maart 2015 gestart zijn. Het complete project beslaat 56.500m2. Econosto levert alle componenten voor de complete HVAC en gasinstallatie. De gekozen componenten zijn de kunststof leidingen van Eriks: KLS Fusio-Faserr PP-R SDR.

56.500m2 nieuwbouw

Bouwcombinatie Reinier de Graaf vof heeft in september 2011 opdracht gekregen voor de nieuwbouw van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Kuijpers en Hurks hebben veel ervaring in het bouwen voor de zorgsector. De bouw van het Reinier de Graaf is in het najaar van 2012 gestart. Het nieuwe moderne medisch centrum telt ruim 56.500 m².

 

Bewust gekozen voor Econosto

Kuijpers en Hurks werken al langer samen met Econosto. “We hebben voor Econosto gekozen omdat de lijnen altijd kort zijn, we goede technische ondersteuning krijgen en ze goede service en goede kwaliteit leveren.”

 

Linkedin Youtube Pinterest
Printen Email
Econosto